Ivica Kalinić mora ponovo na operaciju srca, Hajduk mu je dužan platiti bolovanje

Srijeda, 18. travnja 2012. 18:27 Napisao/la  I. J.

Predsjednik Maleš je Kaliniću vrlo brzo uskratio plaću, tako da je Kalinić podnio zahtjev Arbitražnom sudu HNS-a za isplatom dugovanja

Ivica Kalinić koji je na klupi kao trener bijelih doživio je srčani udar na uzvratnoj utakmici protiv Žiline na Poljudu, idućih dana bit će podvrgnut operaciji srca. Kalinić ima već ugrađena dva stenta, koja više ne funkcioniraju kako trebaju, pa su mu liječnici preporučili ugradnju premosnice kako bi izbjegao možebitne srčane tegobe.

Nakon što se oporavio od srčanih tegoba, Kalinić je obnašao dužnost sportskog direktora. Dolaskom nove Uprave, koja je izabrana natječajem i koja je vrlo kratko bila na okupu, u klubu je ostao samo predsjednik Hrvoje Maleš. Kalinić je otišao na bolovanje, njegovu ulogu preuzeo je Milo Nižetić koji je bio zadužen za struku.

Predsjednik Maleš je Kaliniću vrlo brzo uskratio plaću, tako da je Kalinić podnio zahtjev Arbitražnom sudu HNS-a za isplatom dugovanja. Dug iznosi cca 100.000 tisuća kuna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.