Ivan Leko: Dobivam poruke da se igrači tuku! To je tužno, ali nije ni prvi, ni zadnji put!

Petak, 03. ožujka 2023. 20:18 Napisao/la  T. B.
Ivan Leko
Ivan Leko Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk nedjelju na Poljudu dočekuje Lokomotivu.

- Ima puno priča po gradu. Dobivam poruke da se događaju tučnjave u svlačionicama, da igrači idu autima kući, da netko neće nositi GPS. To je tužno, ali nije ni prvi, ni zadnji put. Meni je najbitnije da su momci odigrali dobru utakmicu i da smo pokazali da znamo igrati. Vraćati se na komentare iza Dinama bilo bi ponavljanje. I ja i igrači smo bili jasni, kritični i otvoreni. Zbog svih ljudi koji rade puno jako sam sretan da smo pobijedili u Osijeku. Dobro je vidjeti ljude da se smiju, a sve to zahvaljujući odličnoj reakciji naših igrača, kazao je trener Ivan Leko.

Ostaje li Lučić na vratima?

- Da. Rekao sam poslije utakmice da smo u šest utakmica primili 12 golova i da treba nešto mijenjati.

Što se događa s Nikolom Kalinićem?

- Koristit ćemo Nikolu kao i svakog drugog igrača.

Što je bilo presudno da promijenite sustav i je li utakmica u Osijeku najbolja ovog proljeća?

- Promijenili smo sustav iz dva razloga, da vratimo vjeru i samopouzdanje igrača da se može pobijediti. Odluka je donesena u 15. ili 20. minuti utakmice u Zagrebu. Sretan sam da su momci pokazali da možemo. Naša najbolja utakmica je bila sa Šibenikom doma.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.