Mišu Krstičevića ne brinu porazi u posljednje tri utakmice protiv Lokomotive

Petak, 16. studenog 2012. 13:52 Napisao/la  Ivan Jelić

Ova utakmica u subotu bit će nešto sasvim novo. Mi se nalazimo u dobroj formi, nanizali smo seriju pobjeda i očekujem nastavak niza, rekao je trener Hajduka.

Nogometaši Hajduka u subotu dočekuju Lokomotivu od 19 sati, neugodnog suparnika protiv kojega je izgubio posljednje tri utakmice.

- Prošle sezone preuzeo sam momčad koja je bila potpuno raštimana. Svi znamo kakva je bila situacija u klubu uoči poraza od Lokomotive na domaćem terenu. U prvom dijelu ove sezone poraženi smo u Maksimiru rezultatom (2:0), drugi gol smo primili iz čistog zaleđa. Ova utakmica u subotu bit će nešto sasvim novo. Mi se nalazimo u dobroj formi, nanizali smo seriju pobjeda i očekujem nastavak niza, rekao je Mišo Krstičević, trener Hajduka.

Lokomotiva se na prvenstvenoj tablici nalazi korak iza Hajduka.

- Lokomotiva ima niz mladih kvalitetnih igrača, većina je prošla omladinsku školu Dinama. U Lokomotivi su na kaljenju i svi se pokušavaju dobrim igrama vratiti u Maksimir. Neće nam biti lako, ali vjerujem u našu pobjedu, rekao je Krstičević koji ne može računati na  Vršajevića i Maglicu.

- Vršajević je standardan igrač, sigurno je da će nam njih dvojica nedostajati. Imamo zamjene za njih, rekao je Krstičević.

U dresu Lokomotive igra Dinko Trebotić kojega se Krstičević odrekao.

- Trebotiću želim sve najbolje u karijeri i životu. Nismo našli zajednički jezik, razišli smo se i nemam što drugo kazati, rekao je trener Hajduka koji kroz tjedan nije imao na raspolaganju nekoliko reprezentativaca.

- Lijepo je kada klub u reprezentaciji daje što više igrača. To je znak da se dobro radi i da ti mladići iz dana u dan napreduju. Njihov izostanak nije nam poremetio rad, zaključio je Mišo  Krstičević.