Hajduk treba puno kvalitetnije igrače da bi se mogao boriti za prvaka

Četvrtak, 25. svibnja 2023. 10:56 Napisao/la  Toni Bilić
Hajduk treba puno kvalitetnije igrače da bi se mogao boriti za prvaka

Hajduk je drugu godinu zaredom osvojio Rabuzinovo sunce, trofej namijenjen pobjedniku Supersport kupa Hrvatske.

U finalu na Rujevici Hajduk je bolji od drugoligaša Šibenika.

Splićanima je put do slavlja i trofeja otvorio lijevi bočni Melnjak golom u 62. minuti nakon flipera pred vratima Đakovića, točku na „i“ stavio je tko drugi nego Livaja golom s bijele točke u nadonadi drugog dijela susreta.

Melnjak se proniknuo u junaka Hajdukovih pobjeda u finalima kupa, prošle sezone u polufinalu je bio dvostruki strijelac u pobjedi nad Goricom (2:1), u finalu je ponovno bio dvostruki strijelac u ogledu s Rijekom (3:1) na Poljudu.

Svaki trofej ima svoju vrijednost.

Čini se da ovaj nije izazvao posebno oduševljenje među navijačima, nakon završetka susreta u Rijeci na splitskim ulicama nije bilo posebno bučnog slavlja, daleko je to bilo od proslava zbog osvajanja titula prvaka i prethodnih kupova.

Na početku sezone svi na Poljudu najavljivali su osvajanje duple titule, odmah nakon utakmice u Rijeci opet se priča da će Hajduk iduće sezone osvojiti titulu prvaka!

Da bi se Hajduk mogao suprostaviti Dinamu u borbi za prvaka treba mu puno kvalitetniji igrački kadar.

To je valjda svima jasno.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.