PRIPREME BIJELIH U NJEMAČKOJ

Hajduk otputovao bez braće Sharbini

Petak, 22. lipnja 2012. 09:17 Napisao/la  I. Jelić

Hajdukov kadet Josip Bašić pozvan je u kamp Liverpoola

Hajdukovim autobusom trener Mišo Krstičević poveo je u petak na 12-dnevne pripreme u Njemačku, u Bad Reichenhall, 23 igrača plus trojicu vratara. Bijeli su otputovali bez braće Sharbini, koje žele prodati, bez Jamesa, Vukovića, Džonija, Elez i Tomičić su ozlijeđeni i trenirat će pod vodstvom Borisa Peyreka na Poljudu. Tijekom priprema bijeli bi trebali odigrati 4, 5 prijateljskih utakmica, protivnici su za sada nepoznati.

Hajdukov kadet Josip Bašić pozvan je u kamp Liverpoola. Skaut višestrukog prvaka Engleske i osvajača Lige prvaka, Harold Leiss, nazočio je turniru kadetskih reprezentacija u Sarajevu i po završetku turnira na kojem je Hrvatska U-17 osvojila prvo mjesto porazgovarao je s Bašićem i pozvao ga u kamp Redsa. Liverpool će poslati službeni zahtjev Hajduku da dopusti Bašiću da nekoliko dana provede u njihovom kampu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.