Jamal Sharbini potvrdio mogući rasplet: Ahmad u Istri 1961, Anas na posudbi u Il Ittihadu

Utorak, 17. srpnja 2012. 23:08 Napisao/la  I. J.

Mlađi Sharbini nije previše voljan otići na Bliski istok, daleko od obitelji i starijeg brata koji mu je važan oslonac u životu

Braća Sharbini blizu su razlaza s Hajdukom, jedan za stalno, drugi privremeno. Prema najavi Ahmad će raskinuti ugovor i otići u Istru 1961, dok će mlađi Anas biti posuđen saudijskom Il Ittihadu.

- Razgovori idu u tom smjeru, ali ništa još nije rješeno. Nešto ćemo više znati u srijedu navečer, kaže Jamal Shabrini.

U Ahmadovu slučaju klub i igrač trebali bi raskinuti ugovor kompenzirajući potraživanja, dok je Anasov ugovor i njegova tržišna vrijednost uvjetovala posudbu. Pravog kupca nema, pa će Il Ittihad preuzeti obveze iz ugovora i platiti nešto novaca Hajduku za posudbu. Nakon isteka posudbe klubovi će dogovoriti uvjete pod kojima će Il Ittihad otkupiti Anasov ugovor ako Saudijci budu zadovoljni njegovim igrama.

Iza Anasova transfera ipak treba staviti upitnik. Mlađi Sharbini nije previše voljan otići na Bliski istok, daleko od obitelji i starijeg brata koji mu je važan oslonac u životu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.