Gattuso i Livaja kao prst i nokat, još uvijek se čeka prvo pojačanje

Petak, 05. srpnja 2024. 10:01 Napisao/la  T. B.
Gattuso i Livaja kao prst i nokat, još uvijek se čeka  prvo pojačanje
Foto: HNKHajduk/Facebook

Rad, red, disciplina tri su postulata kojima se vodi novi trener Hajduka Gennaro Gattuso.

Od prvog dana priprema krenuo je maksimalno jako kako bi igrači bili fizički spremni za sve izazove koji ih čekaju u novoj sezoni.

Cilj je osvajanje titule prvaka koja se na Poljudu čeka sada već dugih 19 godina.

Kako su čelnici kluba obznanili da će Gattuso biti novi trener, pitanje svih pitanja glasilo je kako če funkcionirati Livaja i talijanski trener.

Za sada je odnos gotovo idiličan, Livaja je navodno smršavio 5, 6 kila.

Svjedoci u Sloveniji tvrde su vidjeli kako Livaja u noćnim satima trče stazama Bledskog jezera zajedno sa vratarom Lučićem i to nakon što je toga dana već odradio dva treninga.

Fizički potpuno spreman Livaja bio bi najveće pojačanje Hajduka ako ne ode u PAOK, grčki mediji pišu da je taj transfer blizu realizacije.

Mnogo se imena spominje proteklih dana kao možebitna pojačanja, sportski direktor Nikola Kalinić još uvijek nije realizirao ni jedan transfer.

Ivan Perišić nakon 29. kolovoza moće napustiti Hajduk ako netko plati 200.000 eura za njegove papire, inače je potpisao ugovor koji vrijedi do 30. lipnja 2025. godine.

Hajduk će u subotu sa početkom u 17.30 sati odigrati drugu prijateljsku pripremnu utakmicu, protivnik će a biti aktualni prvaka Ukrajine Šahtar, koju vodi trolist hrvatskih stručnjaka: Marino Pušić kao prvi trener, Mario Stanić kao pomoćnik te Dario Srna koji obnaša funkciju sportskog direktora.