Europska liga: Povratak Artema Milevskog u Kijev glavna sportska vijest!

Utorak, 19. kolovoza 2014. 18:09 Napisao/la  SC

Milevski je stalno bio okružen novinarima. Očito spreman budući da se u avionu namirisao parfemom. Razgovor s novinarima trajao je kratko, uglavnom poznate fraze o novom početku

Glavna spotska vijest u Ukrajini je povratak Artema Milevskog u Kijev! Čim je zrakoplov s momčadi Hajduka sletio u Kijev, ukrajinski novinari okupirali su izlaze. Milevski se vratio kući, Hajduk je tek sporedna vijest!

Tjoma, Tjoma, Tjoma..., odjekivalo je kijevskim aerodromom Žuljani.

Artema zovu Tjoma, ljubimac navijača Dynama i ukrajinske sportske javnosti vratio se u Kijev dvadesetak dana nakon što je objavljena vijest da će iduće sezone igrati za Hajduk. Hajdukovce ukrajinski novinari nisu ništa pitali, ne zanima ih ni Dnjipro i Hajduk. Milevski je stalno bio okružen novinarima. Očito spreman budući da se u avionu namirisao parfemom. Razgovor s novinarima trajao je kratko, uglavnom poznate fraze o novom početku.

Možda će miris trave u Kijevu osloboditi u Milevskom skrivene rezerve. Da Milevski na terenu izgleda kao u danima dok je nosio dred Dynama, Dnipro u srijedu nje bi imao velike šanse. Ali ni Milevski ne bi nosio dres Hajduka.