Damir Burić predstavljen na Poljudu, Hajduk brzo pronašao novog trenera

Petak, 19. srpnja 2019. 23:33 Napisao/la  SC

Mislim da je trener podcijenio protivnika! Uvjeren sam da bismo utakmicu lagano dobili da je igrala najbolja momčad, kaže predsjednik Marin Brbić

Damir Burić
Damir Burić

Siniša Oreščanin očekivano je smijenjen dan nakon što je Hajduk odigrao najlošiju utakmicu u povijesti, kao što je to rekao predsjednik Marin Brbić kojemu je Nadzorni odbor produljio mandat.

Oreščanin je dobio što je htio, Hajduk je jednostrano raskinuo ugovor s Oreščaninom što izvjesno znači da je dobio otpremninu.

IPrema očekivanju trener postao je Damir Burić, koji je predstavljen u subotu na Poljudu.

Burić je Hajduk dosta uspješno u sezoni 2015/16, kada je surađivao s Marinom Brbićem.

Zbog toga je Burić spominjan kao novi trener već prije mjesec, kada je Siniša Oreščanin u otvorenom pismu prozvao Nadzorni odbor zbog toga što je smijenio Krešimira Gojuna, koji je optužio direktora Sašu Bjelanovića za pokušaj namještanja rezultata utakmice druge lige između Hajduka II i Šibenika.

Očekivalo se da će Brbić tada smijeniti Oreščanina, ali nije.

Brbić danas govori da je tada pogriješio, predsjednik Hajduka je bivšega trenera proglasio najvećim krivcem za sramotnu igru i ispadanje iz Europe.

- Mislim da je trener podcijenio protivnika! Uvjeren sam da bismo utakmicu lagano dobili da je igrala najbolja momčad, kaže Brbić.

Joško Španjić i Tonči Gabrić postali su Burićevi pomoćnici, surađivali su tijekom njegova prvog mandata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.