Brazilski napadač Jo i službeno otpušten, raskinut ugovor i prije prvog nastupa za Hajduk

Ponedjeljak, 11. kolovoza 2014. 15:36 Napisao/la  Ivan Jelić

Brazilac je prošle sezone izmamio upravu Hajduka na dovođenje svojim dobrim predstavama u dresu Istre, u kojoj se istaknuo brojnim ispadima i tako stekao lošu reputaciju po pitanju karakternih osobina

Brazilac Jo više nije igrač Hajduka. Ono što se znalo već tjedan dana, u ponedjeljak je i službeno potvrđeno. Iako je potpisao ugovor s bijelima, bivši igrač Istre nije zadovoljio ukuse struke, došao je potpuno nespreman, a posebno su do izražaja došli njegovi problemi s trbušnim zidom.

Budući da se Hajduk pri potpisu ugovora zaštitio brojnim klauzulama, prije nekoliko dana je odlučeno da će isti biti raskinut, na što je pristao i sam Brazilac. Josiel Alves de Oliveira se pripremama Hajduka priključio 28. lipnja u Sloveniji, a nakon toga odigrao je nekoliko utakmica za Hajduk i Hajduk B. Za prvu momčad službeno nije igrao.

Brazilac je prošle sezone izmamio upravu Hajduka na dovođenje svojim dobrim predstavama u dresu Istre, u kojoj se istaknuo brojnim ispadima i tako stekao lošu reputaciju po pitanju karakternih osobina.