Alozije Šupraha udario Marina Brbića, predsjednik Hajduka završio na Hitnoj pomoći

Četvrtak, 05. lipnja 2014. 21:48 Napisao/la  Ivan Jelić

Šuprahu su odmah priveli policajci na obavijesni razgovor, sukob se dogodio nakon utakmice juniorskog finala između Hajduka i Splita u Dugopolju

Alojzije Šupraha, predsjednik Nogometnog saveza županije splitsko-dalmatinske, fizički je nasrnuo na predsjednika uprave Hajduka  Marina Brbića nakon utakmice finala juniorskog Kupa odigranoj u Dugopolju. Šupraha je udario Brbića, koji je otišao na Hitnu pomoć gdje je sanirana lakša ozljeda. Šuprahu su odmah priveli policajci na obavijesni razgovor.

Sukob Šuprahe i Brbića traje od kada je županijski savez tajnim glasovanjem odlučio da će Šupraha biti županijski predstavnik u Izvršnom odboru HNS-a. Brbić smatra da to pravo pripada Hajduku koji je izgubio utjecaj u vlastitoj bazi.

Inače, Hajdukovi junori osvojili su hrvatski Kup pobijedivši u finalu Split rezultatom 2:0. Finalu utakmicu Hajduk i Split trebali su igrati na Kantridi uoči seniorskog finala između Rijeke i Dinama. Budući da je gradska tvrtka Rijeka sport zabranila odigravanje utakmice na Kantridi, momčadi Hajduka i Splita otputovali su kućama. Finale Kupa odigrali su zbog toga što je HNS zaprijetio sankcijama.