Ako Josip Posavec ne ostane, Hajduk razmišlja dovesti Josipa Čondrića iz Istre 1961

Petak, 31. svibnja 2019. 19:11 Napisao/la  Ivan Jelić
Josip Posavec
Josip Posavec Foto: www.hnkhajduk

 

Nakon što je prihvaćena žalba Palerma za ostankom u Seriji B, na Poljudu su svjesni da će im takva odluka otežati razgovore sa čelnicima talijanskog kluba oko otkupa ugovora Josipa Posaveca.

Naime, Posavec je sezonu proveo na posudbi u Hajduku, Splićani imaju pravo prvootkupa, moraju platiti odštetu u iznosu od 1,8 milijuna eura.

Pokušavaju čelnici bijelih, prije svih sportski direktor Saša Bjelanović, pronaći način kako da Posavec i ubuduće čuva vrata Hajduka.

U narednih nekoliko dana bi se trebalo saznati ostaje li Posavec na Poljudu.

U slučaju da ne uspiju otkupiti njegov ugovor i ne dogovore neki drugi modalitet njegovog ostanka na Poljudu, čelnici kluba moraju pronaći novog vratara.

Navodno su već obavili razgovor sa čuvarom mreže Istre 1961 Josip Čondrićem, koji s Puljanima pokušava u dodatnim kvalifikacijama sa Šibenikom potvrditi prvoligaški status.

Radi se o 25-godišnjem vrataru koji je bio član HAŠK-a, Trešnjevke, Zagreba, Rudeša...

Uz Tomislava Duku i mladog i nadarenog Marina Ljubića, Čondrić se borio za mjesto na gol-crti.

Kako smo neslužbeno saznali francuski doprvak Lille ne odustaje od U-21 reprezentativca Domagoja Bradarića, koji će igrati na skorašnjem U-21 Europskom prvenstvu, koje se održava u Italiji i San Marinu.

Čelnici Lilla navodno su poslali ponudu "tešku" 7 milijuna eura, tu su uključeni i razni bonsui, no na Poljudu su istu odbili.

Splićanima se nigdje na žuri, jer bogatih kupaca za Bradarića ima dosta.

Čekaju pravi trenutak za transfer, Hajduk ga navodno ne želi prodati za iznos manji od 10 milijuna eura.

Bijelima je zanimljiv 24-godišnji Aboubakary Kante, krilni napadač iz Gambije koji je minulu sezonu odigrao u dresu francuskog kluba Beziers, koji je ispao u 3. ligu.

Zabio je 10 golova, imao je 2 asistencije.

Osim bijelih za njegove usluge zainteresirani su španjolski Elche, belgijski Standard, njemački Union Berlin, francuski Montpellier.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.