Utakmica 22. kola: Osijek - Slaven Belupo 4:1. Osiječani su se na ljestvici Slavenu primakli na samo tri boda i najavili da se neće tako lako predati u borbi za ostanak u elitnom društvu iz kojeg još nikada nisu ispali.
Nedjelja, 16. veljače 2014. 00:39
HNL

Stanko Mršić više nije trener momčadi Splita

Poraz od Dinama zapečatio je sudbinu Mršića na klupi Splita
Utakmica 22. kola: Dinamo - Split 2:1. Dinamo je objektivno puno bolji nego što ukazuje rezultat, to prije što Split uopće nije odigrao lošu utakmicu
Utakmica 22. kola: Istra 1961 - Lokomotiva 2:4
Utakmica 22. kola: Hajduk - Hrvatski dragovoljac 2:1
Ostao je ožiljak od utakmice s Hajdukom. Nećemo se vaditi protiv Dinama, ali želimo odigrati dobru utakmicu, kaže trener Splita Stanko Mršić
Utakmica 21. kola: Hrvatski dragovoljac - Istra 1961 1:2 (Zlatar 70'/Buducin 14', Obšivač 79')
Susret 21. kola: Zadar - Osijek 3:1. Zadar je svoje prilike koristio, dok su gosti unatoč inicijativi kroz veći dio susreta ostali bez bodova i prigoda za osvajanje bilo čega iz zadarskog susreta.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.