ALEN PETROVIĆ

Osijek je stabilan što se financija tiče

Petak, 15. svibnja 2020. 22:06 Napisao/la  SC

Nećemo davati nikakve "koronapopuste"

Alen Petrović
Alen Petrović

Rijeka prvu utakmicu u nastavku sezone igra protiv Osijeka u polufinalu Kupa, utakmica se igra 31. svibnja na Rujevici.

U najavio utakmice dobro je čuti pozitivne tonove, situacija u osječkom klubu zvuči obećavajuće unatoč krizi zbog koronavirusa:

- Mi smo stabilni što se financija tiče. Uvijek gledamo kako bismo još pojačali momčad, ali do završetka ove neuobičajene sezone nije vrijeme za razgovore. Plaće naših igrača su 50 posto snižene, što nije jak adut ako se ulazi u pregovore o pojačanjima. Čekat ćemo završetak sezone i kakvu-takvu normalizaciju situacije kako bismo se ozbiljnije počelo razgovarati o transferima. Nogomet je vrlo usko vezan uz situaciju u gospodarstvu koja trenutačno zbog koronakrize nije bajna. No, vjerujemo kako će se tržište polako početi oporavljati ako ne bude novih zastoja i odgoda. Normalan je pad cijena igrača kada se dogodi ovakva kriza, ali mi nećemo davati nikakve ‘koronapopuste‘. Naši igrači imaju vrijednost i toga ćemo se držati ako se pojave inozemni klubovi koji ih žele angažirati. Nećemo pasti ni na kakva kukanja jer smo svjesni kako će biti pokušaja spuštanja cijene zbog aktualne situacije. No, ako će netko željeti igrača NK-a Osijek, morat će duboko zagrabiti u novčanik. Mi imamo svoje ambicije u ovoj i sljedećoj sezoni, pa ćemo se u skladu s njima i ponašati. Što se nas tiče, nikakvih rasprodaja neće biti, kazao je sportski direktor Alen Petrović za Glas Slavonije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.