Dragan Tadić: Ne mogu reći da samo uža obrana nije dobra, obranu igra cijela momčad!

Petak, 12. kolovoza 2022. 20:10 Napisao/la  SC

Slaven Belupo je iskusna momčad, igraju specifičan nogomet, očekujem našu dobru prezentaciji i pobjedu, kaže trener Rijeke

Dragan Tadić
Dragan Tadić

Trener Rijeke Dragan Tadić najavio je na konferenciji za novinare utakmicu protiv Slavena Belupa u nedjelju:

- Slaven Belupo je iskusna momčad, imaju u momčadi spoj iskustva i mladosti, igraju specifičan nogomet, očekujem našu dobru prezentaciji i pobjedu, kaže trener Rijeke koji se ovako osvrnuo na poraz u Kranjčevićevoj:

- Imali smo problem u fazi obrane i tranziciji po izgubljenoj lopti, to moramo popraviti. Pričali smo s igračima, oni su toga svjesni. Što se tiče napada, stvarno smo bili dobri, prvih petnaestak minuta igrali smo fenomenalno. Presjekla su nas dva gola, vratili smo se u utakmicu, do trećega smo gola bili baš dobri. Nismo uspjeli, to nam je škola. Ne smijemo ponavljati pogreške. Zadnju utakmicu je bilo dobro što smo stvarali puno šansi, nedostajala je realizacija. Nadam se da će to doći, kaže Tadić.

U odnosu na prve dvije utakmice Rijeka je u Kranjčevićevoj potpuno podbacila u obrani:

- Na početku sezone nam je cilj bio da ne primamo golove, ali ne mogu reći da samo uža obrana nije dobra. Obranu igra cijela momčad! Ne mogu nikoga kriviti, ja sam prvi odgovoran za sve što se događa. poručio je Tadić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.