NK Slaven Belupo objavio uznemirujuće fotografije Muzarefa Ejupija

Petak, 27. rujna 2019. 13:33 Napisao/la  SC
NK Slaven Belupo objavio uznemirujuće fotografije Muzarefa Ejupija

NK Slaven Belupo na svojoj službenoj stranici reagirao je na medijske napise o tučnjavi u kojoj je sudjelovao Muzaref Ejupi.

Uz tekst klub je objavio uznemirujuće fotografije pretučenog igrača.

Evo teksta:

Naš igrač Muzafer Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih “lakših fizičkih ozljeda” koje je doživio prije dva dana.

O kakvim “lakšim” ozljedama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama.

Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na ‘zelene travnjake’ kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate.

Također, željeli bismo ovim putem apelirati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost.

Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama.

Nakon jučerašnjeg neopravdanog medijskog linča mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našeg igrača koje su čitali, kako njegova obitelj, prijatelji i poznanici, tako i on sam nakon doživljenog teškog napada.

Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o “poznatom nogometašu”, nego o “običnoj osobi s ulice”, ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga dovršena.

Konstantno stvaranje negativne klime i generaliziranje o “umišljenim nogometašima”, “nepotrebnim stranim državljanima u Hrvatskoj” i mnogih drugih te vrste, nije korektno prema nikome, naprotiv!

Muzo, vrati nam se što prije!, stoji u objavi za medije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.