LUKA MODRIĆ Počeo sam plakati, bio je to trenutak koji nikad neću zaboraviti

Utorak, 22. listopada 2019. 14:38 Napisao/la  SC

Luka Modrić objasnio kako je reagirao kada je saznao da je dobio Zlatnu loptu čime je prekinuo desetogodišnju dominaciju Lea Messija i Cristiana Ronalda

LUKA MODRIĆ  Počeo sam plakati, bio je to trenutak koji nikad neću zaboraviti

 

Luka Modrić otkrio je u razgovoru za France Football kako je reagirao kada je saznao da je dobio Zlatnu loptu:

- Bio sam u Londonu sa suprugom, bili smo u našoj hotelskoj sobi. Vidio sam poziv i nisam se javio. Rekao sam supruzi da me je direktor France Footballa nazvao, pitao sam je što da radim? Kad sam vidio poziv, bio sam toliko nervozan da nisam htio žuriti, odlučio sam se pripremiti. Tada je opet nazvao i rekli su mi da sam pobijedio. Nisam bio sto posto siguran što se događa, bio je to nevjerojatan osjećaj i počeo sam plakati. Bio je to trenutak koji nikad neću zaboraviti, kazao je Modrić.

Modrić je 2018. godine u izboru France Footballa postao dobitnik prestižnog "Ballon d’Or", postao je prvi hrvatski nogometaš koji je proglašen najboljim igračem na svijetu.

Kao središnji vezni igrač uspio je prekinuti desetogodišnju dominaciju dvojca Messi – Ronaldo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.