Srećko Juričić donio sreću modrima, Dinamo i Split finale Kupa igraju u Zagrebu

Četvrtak, 30. travnja 2015. 18:00 Napisao/la  SC

Ne mogu reći da je Dinamo favorit, u jednoj utakmici je sve moguće, kaže Vulić

Ždrijeb je odlučio da će Dinamo i Split finale Kupa igrati u Maksimiru. Mjesto odigravanja finala Hrvatskog kupa odlučeno je ždrijebom, koji je u četvrtak održan u zagrebačkom hotelu Hilton. Modrima je sreću donio sportski direktor Rijeke Srećko Juričić, koji je izvukao kuglicu s imenom Maksimira.

- Ne mogu reći da je Dinamo favorit, u jednoj utakmici je sve moguće i mi ćemo učiniti sve da osvojimo Kup. Ovo finale nam puno znači, žarko želimo osvojiti taj trofej. Mnogo puta sam igrao na Maksimiru kao igrač, često sam osvajao ovo natjecanje i zašto to ne bi napravio sada kao trener, kaže Zoran Vulić.

Zoran Mamić je uvjeren kako će utakmica biti rezultatski neizvjesna.

- Mogu samo čestitati Splitu na svemu što je do sada napravio, radi se o dobroj momčadi čija forma konstantno raste. Nadam se da će finale Kupa gledati veliki broj navijača i da ćemo nakon tri godine konačno osvojiti taj trofej, rekao je Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.