Goran Tomić: Cijelu sezonu Rijeka je stavljena u drugi plan, tako svi gledaju i na ovu utakmicu!

Srijeda, 25. svibnja 2022. 18:32 Napisao/la  Toni Bilić

Nismo se previše obazirali ni na jednog igrača. Hajduk je kvalitetna ekipa s puno dobrih pojedinaca, rekao je Hrvoje Smolčić

Goran Tomić
Goran Tomić

Uoči finala kupa s Hajdukom (četvrtak 19 sati), na press konferenciji na Poljudu su se pojavili trener Rijeke Goran Tomić i kapetan Hrvoje Smolčić.

- Prvo bih kadetima Rijeke čestitao osvajanje kupa, naglasio je Tomić.

- Čeka nas praznik nogometa. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu. Neka pobijedi bolji. Apeliram svima da sve protekne u najboljem redu. Razmišljam na način da pripremim momčad kao kada smo pobijedili na Poljudu 3:1. Podsjećam vas, jedini smo ove sezone dobili dva puta na Poljudu. Nema tu previše iznenađenja. Ovo su utakmice koje odlučuju detalji. Treba i sportske sreće. Čeka nas vjerojatno uzbudljiva utakmica. Pokazali smo da igramo za gol više. Nadamo se da ćemo na kraju slaviti. Livaja? Čestitke Marku na sjajnoj sezoni. Hajduk je uz kvalitetnog trenera odlična momčad, dosta su uložili, rekao je Tomić.

Prema kladionicama je Hajduk favorit. Kako gledate na to?

- Kada gledamo općenito cijelu sezonu Rijeka je stavljena u drugi plan! Tako svi gledaju i na ovu utakmicu. Mišljenja sam da je ovo utakmica 50/50. Bit će pun stadion što nosi određeni pritisak.

Hoće li Drmić krenuti od prve minute?

- Hoće! Nije igrao dvije utakmice, ali igrao je u prijateljskom susretu s Ukrajinom.

U svoje suigrače vjeruje i kapetan Hrvoje Smolčić.

- Nemamo se čega bojati. Znamo svoje kvalitete, isto tako i Hajdukove. Čeka nas fantastična utakmica. Nismo se previše obazirali ni na jednog igrača. Hajduk je kvalitetna ekipa s puno dobrih pojedinaca. Imamo ideje kako zaustaviti Livaju. Igramo kolektivno, vjerujem da ćemo ih zaustaviti, pa tako i njega. Vjerujem da će biti sve korektno na terenu i na tribinama, da neće biti sudačkih repova, poručuje Smolčić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.