Kristijan Lovrić: Dat ću sve od sebe da Sergeju Jakiroviću zagorčam borbu

Petak, 20. siječnja 2023. 16:51 Napisao/la  SC

Prije i poslije utakmice možemo biti dobri, ali za vrijeme utakmice ja se borim za svoj klub i želim da moj klub pobijedi, rekao je Kristijan Lovrić

Kristijan Lovrić
Kristijan Lovrić Foto: NK Osijek

Nogometaši Osijeka u subotu od 15 sati na Gradskom vrtu dočekuju Rijeku, utakmica je to 18. kola Prve HNL i derbi prvog kola proljetnog dijela sezone.

Na Gradskom vrtu na klupi Riječana debitirat će Sergej Jakirović, u Osijeku pak jako puno očekuju od Kristijana Lovrića, kojega je Jakirović vodio za svojih dana provedenih na klupi Gorice.

- Čuli smo se dok smo bili na pripremama. Znamo svi kakav je naš odnos bio dok sam bio u Gorici, on je jedan od ljudi koji je meni uvelike pomogao da se pronađem i da tu dođem. No, ja sam igrač Osijeka i dat ću sve od sebe da mu zagorčam tu borbu.  Dat ću sve od sebe da pobijedim, na terenu nema nikakvih prijateljstva i poznanstva, prije i poslije utakmice možemo biti dobri, ali za vrijeme utakmice ja se borim za svoj klub i želim da moj klub pobijedi, rekao je Kristijan Lovrić.

Lovrić se u momčad vraća nakon dugog izbivanja zbog ozljede.

- Poslije ovakvih priprema tijekom kojih je većina igrača odradila svaki trening, na kojima nije bilo preskakanja ni ustupanja. Među nama igrača vlada odlična atmosfera i poanta je samo da to prenesemo na teren. Pripremne utakmice su pokazale da igramo jedan za drugoga, da se borimo do kraja i nadam se da ćemo to pokazati u narednom periodu. Ne treba tražiti izlike ni u čemu, moramo izaći na teren s pravim gardom i pokazati da smo mi NK Osijek, zaključio je Lovrić.