PSG za Antu Rebića šalje ponudu tešku pet milijuna eura, u utrku ulazi i Roma

Četvrtak, 28. ožujka 2013. 17:46 Napisao/la  Ivan Jelić

Ponuda PSG-a trebala bi stići u narednih nekoliko dana, a čelnici Splita bili su gosti talijanskog prvoligaša Rome koji je također pokazao interes za mladog napadača

Ante Rebić, nogometaš Splita i mladi hrvatski reprezentativac (U-21), zanimljiv je mnogim europskim klubovima. U prijateljskom dvoboju mladih reprezentacija Hrvatske i Švedske koja je odigrana u nedjelju u Varaždinu i izabranici Roberta Kovača slavili su rezultatom 3:0. Rebić je postigao prvi pogodak i upisao asistenciju. Delegacija RNK-a Split u kojoj su bili sportski direktor Tonči Bašić, šef omladiinske škole Darko Butorović te glasnogovornik kluba Jerko Trogrlić prije nekoliko dana bili su u Rimu gosti sportskog direktora Rome Valtera Sabatinija.

Želja mi je uspostaviti tješnju suradnju sa jednim od najboljih klubova Italije ali i Europe. Sabatinije je u razgovornu iskazao zanimanje da u ljetnom  prijelaznom roku dovedu u svoje redove Rebića, jer po njegovim riječima podsjeća ga na Alena Bokšića koji je nosio u svojoj bogatoj igračkoj karijeri dres gradskog rivala Lazija. Osim Rome , Rebić je zanimljiv PSG-u i navodno će bogati klub iz Pariza narednih dana poslati i službenu ponudu za napadača iz Parka mladeži "tešku" između 4.5- 5 milijuna eura. Dakako konačnu odluku donijeti će predsjednik kluba Slaven Žužul.