Kup: Ivan Santini i Ramon Mierez prvi put bi mogli zajedno igrati u Gradskom vrtu

Utorak, 02. ožujka 2021. 11:29 Napisao/la  SC

Trenerske smjene obično donesu pozitivan šok momčadima, ali ako mi budemo na očekivanoj razini, onda nema veze tko je s druge strane, kaže Santini prije utakmice protiv Rijeke

Ivan Santini
Ivan Santini Foto: Facebook/NK Osijek

Ivan Santini uspješno je debitirao u dresu Osijeka u utakmici u Varaždinu.

Stasiti napadač igrao je u drugom poluvremenu, kada je Osijek preokrenuo zaostatak 0:2 u pobjedu (3:2), postigao je pogodak, iznudio kazneni udarac...

Santini će sigurno biti jedna od najvećih  prijetnji riječkoj obrani u utakmici četvrtfinala Kupa u srijedu, Rijeka u Gradski vrt dolazi s novim trenerom Goranom Tomićem.

- Trenerske smjene obično donesu pozitivan šok momčadima, ali ne trebamo se mi baviti tim stvarima. Ako mi budemo na očekivanoj razini, onda nema veze tko je s druge strane. Očekujem da ćemo nakon tog susreta opet slaviti, ovaj put plasman u polufinale Kupa, kaže Santini.

Osijek je složio jaki napadači tandem, Santini i Argentinac Ramon Mierez prvi put bi mogli zajedno igrati u Gradskom vrtu u utakmici protiv Rijeke:

- Ramon je odličan igrač, a s takvima se vrlo lako razumjeti. Za prvi put sve je bilo super, rekao je Santini i naglasio sljedeće:

- Izazov je za mene ovo što se događa u Osijeku. Dinamo je godinama dominantan u HNL-u, sa snagom "modrih" upoznao sam se igrajući za Anderlecht protiv njih u Europskoj ligi, kada su nas pobjeđivali u grupnoj fazi. Očekujem zanimljivu borbu do kraja sezone, jer imamo homogenu i kvalitetnu momčad. Dinamova prednost je iskustvo u takvim bitkama, jer su ih prošli mnogo, imaju i širinu igračkog izbora. No, do kraja je još mnogo utakmica, a mi smo u Varaždinu naučili kako se protiv ni jednog suparnika ne smije olako ući u susret, rekao je Santini za Glas Slavonije.