Zoran Zekić: Nadam se da ću nakon subotnje utakmice biti jako pametan

Petak, 10. rujna 2021. 15:46 Napisao/la  SC

Rijeka ima jednu od tri najbolje hrvatske momčadi, trenutno je možda u najboljoj formi, kaže debitant na klupi Slavena Belupa

Zoran Zekić
Zoran Zekić

Zoran Zekić debitira na klupi Slavena Belupa u subotnoj (19.05) utakmici protiv Rijeke na Rujevici, nekadašnji igrač Rijeke preuzeo je momčad Slavena Belupa nakon 7. kola:

- Očekujem da protiv Rijeke pokažemo sve što smo radili protekla dva tjedna, da budemo hrabriji i okomitiji, da u obrani budemo još discipliniraniji, kada završi utakmica, da znamo da smo dali sve od sebe. Prvenstvo nije sprint, prvenstvo je maraton, naravno da je prva utakmica najbitnija. Nakon tri godine vraćam se u HNL, vraćam se na najvatreniji i najbrži teren u HNL-u. Za mene je to izazov, svoje emocije moram potisnuti te biti na usluzi svojoj momčadi, moram joj dati potrebnu energiju i reagirati na pravi način koliko bude potrebno, kaže Zekić.

Zoran Zekić zadnji put je protiv Rijeke igrao kao trener Osijeka:

- Ne treba previše trošiti riječi na Rijeku, Rijeka ima jednu od tri najbolje hrvatske momčadi, trenutno je možda u najboljoj formi. Doma su goropadni, spomenuo sam već da je teren na Rujevici jako brz, imaju brze i okomite igrače. O tome smo razmišljali proteklih desetak dana, pripremali smo se taktički i psihički. Vjerujem da će ova momčad zbog odgovornosti prema svom klubu u subotu prezentirati najbolje što može u ovom trenutku, govori Zekić.

O načinu igre Zekić ima zanimljiv stav:

- Sustav i sastav su uvijek dobri kada je rezultat dobar, nadam se da ću nakon subotnje utakmice biti jako pametan, zaključuje Zekić.

Tablice omogućuje Sofascore