Zoran Zekić: Ponekad pomislim da bi bolje bilo da se nizašto ne borimo

Ponedjeljak, 01. svibnja 2023. 21:01 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić Foto: Screenshot

Zoran Zekić nije u slavljeničkom raspoloženju dočekao kraj utakmice, Rijeka je iz četvrtog pokušaja svladala Slaven Belupo i to baš na Zekićev rođendan.

- Imali smo šokantan početak, znam da se greške događaju, ali Rijeka je povela 2:0 praktički bez pravog udarca na gol. Postignuli smo pogodak u pravo vrijeme, bilo je još nekih prigoda, u nekim trenucima možda smo bili i malo previše otvoreni i onda smo dobili taj treći pogdak. Mojim igračima nemam što predbaciti, dali su sve od sebe, pet igrača je odigralo možda najbolju utakmicu sezone, ali to nije bilo dovoljno. Nakon takvih grešaka teško se vratiti protiv ovakve Rijeke, rekao je Zoran Zekić, trener Slaven Belupa, pa nastavio:

- Moram pohvaliti Ivana Krstanovića, čovjek je fantastičan, mnogima može biti primjer, naročito onima koji se bave nogometom. Dali smo sve od sebe, ali nakon dvije velike pogreške teško se vratiti protiv ovako kvalitetne Rijeke.  Ponekad pomislim da mnogo ljudi nije bilo spremno na ovakvu situaciju pa mislim da bi bilo bolje da se ni za što ne borimo. Kako god da ova borba za četvrto mjesto završi ja ću se dečkima zahvaliti na radu, odnosu, igrama, zaključio je Zoran Zekić.

Tablice omogućuje Sofascore