Zoran Mamić uoči Osijeka: Dinamo nikada ne ide samo na pobjedu

Nedjelja, 08. prosinca 2013. 12:58 Napisao/la  SC, GNK Dinamo

Dinamo u prvenstvu nikada ne ide "samo" na pobjedu iako je to primarni cilj nego želimo  nastaviti kontinuitet dobrih igara i forme koju smo demonstrirali u posljednjim utakmicama, kaže Mamić


Nogometaši Dinama u nedjelju od 15 sati dočekuju Osijek. Nakon velike pobjede nad Hajdukom, modri nemaju previše vremena za uživanje.

- Nakon dva derbija čeka nas novi prvenstveni ogled u kojem želimo nastaviti pozitivan niz. Želimo ostati prvi na ljestvici, dobiti utakmicu i potvrditi formu iz posljednjih utakmica, rekao je Zoran Mamić,

- Cijenimo sve momčadi u našoj ligi pa tako i Osijek koji ima mladu ekipu iz njihovog pogona i nikako ih ne smijemo podcijeniti te ćemo dati maksimum. Ipak, Dinamo u prvenstvu nikada ne ide "samo" na pobjedu iako je to primarni cilj nego želimo  nastaviti kontinuitet dobrih igara i forme koju smo demonstrirali u posljednjim utakmicama.

U sastavu će biti nekih promjena s obzirom na to da Jerko Leko i Ruben Lima zbog žutih kartona ne mogu igrati, a zbog ozljeda na raspolaganju nisu Josip Pivarić, Domagoj Antolić i Said Husejinović.

- Sigurno će biti nekih promjena u momčadi, a na utakmici će vidjeti koje točno, zaključio je Zoran Mamić.

Standings provided by Sofascore