Sergej Jakirović: Radimo na pojačanjima već tri mjeseca, uvjeren sam da ćemo biti prvaci

Nedjelja, 17. prosinca 2023. 20:48 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović

Dinamo i Hajduk u Maksimiru su odigrali slabu utakmicu bez pogodaka:

- Od prve sekunde smo pokazali šampionski gard i da želimo pobijediti. Očekivao sam ofenzivniji Hajduk, nisam mislio da će stajati tako nisko. Pokušavali smo sve, imali udarce, ali nismo zabili. Bilo je uspona i padova tijekom ezone, imali smo puno problema, puno ozljeda, pet standardnih igrača nije bilo prisutno, zato smo imali te oscilacije. Uložili smo puno truda, ovo nam je 32. utakmica od početka sezone, možemo se sad odmoriti. Čeka nas puno posla, uvjeren sam da ćemo biti prvaci. Dobro je, trojka prema četvorci, volio bih da je petica. Imamo puno prostora za napredak, kazao je Jakirović

Stižu li pojačanja?

- Radimo na tome već tri mjeseca, ne smijemo promašiti sa sprotskim sektorom, nadam se da ćemo biti pametni i dovesti što nam treba, poručio je Jakirović.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.