SPORNA ODLUKA U ZAPREŠIĆU

Elvis Scoria ne želi komentirati suđenje

Petak, 24. kolovoza 2012. 22:29 Napisao  I. V.

Rekao sam da neću dizati tenzije, klub je taj koji se mora odrediti, kaže Scoria

 

 

 

Elvis Scoria pojavio se presici neobično mirno za trenera koji je doživio neočekivani poraz:

- Izgubili smo utakmicu na terenu gdje nismo očekivali. U prvom smo dijelu bilo bolji, dominirali smo većim dijelom utakmice. U drugom poluvremenu Inter je bio nešto poduzetniji iako smo mislim pokazali više želje za igrom. Na kraju je utakmica u smjeru u kojemu je otišla, kazao je Scoria.

Kako ste vidjeli prekršaj za prvi kazneni udarac?

- Neću to komentirati, rekao je Scoria.

Zašto?

- Rekao sam da neću dizati tenzije, klub je taj koji se mora odrediti u ovakvim situacijama. Utakmica je bila mrtva, sigurno je da je penal odredio tok utakmice, mislim da Inter drugačije ne bi postigao pogodak

Pad u drugom dijelu utakmice?

- Istina, pali smo u igri, ali ne toliko da bi Inter kroz igru ostvario prednost, zaključio je Scoria.

Boro Perković naigrao se dobrih utakmica u dresu Rijeke, svaka utakmica protiv riječke momčadi u trenera Intera pobuđuje emocije. Ovog puta prevladalo je neskriveno zadovoljstvo važnom pobjedom:

- Kada se ovako pobijedi, moram prvo istaknuti veliku želju i zalaganje mojih igrača. U prvom smo poluvremenu svjesno prepustili inicijativu Rijeci, stali smo u blok i čekali kontre. Žao mi je što tehnički nismo bili na razini koju bih želio, pa smo izgledali slabije nego što objektivno jesmo. U drugom dijelu stajali smo dobro u bloku, igrali brze kontre, ostvarili smo tečnu igru kroz kontinuirane napade, uz dva kaznena udarca imali smo i dvije prilike za kojima ne treba žaliti kada utakmica ovako završi. Zadovoljan sam kako smo igrali i mislim da smo zasluženo pobijedili.

Treneri obično ne vole govoriti o protivničkim momčadima, Perković je jedva izustio jednu rečenicu:

- Rijeku sam vidio nedorečenu, nije bila konkretna. I to je sve što ću reći, kazao je Perković

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.