Robert Prosinečki na službenom predstavljanju nije izbjegnuo pitanje o Marku Livaji

Petak, 09. lipnja 2023. 12:08 Napisao/la  SC
Robert Prosinečki na službenom predstavljanju nije izbjegnuo pitanje o Marku Livaji

Robert Prosinečki službeno je predstavljen kao novi trener Rudeša, tijekom prvoga obraćanja novinarima kao trener novog prvoligaša nije mogao izbjeći pitanje o Marku Livaji:

- Bilo bi najgore optužiti samo Livaju. Sigurno da je i on dio problema, jer se ponašao kako nije adekvatno jednom reprezentativcu. Livaja je jedan od najboljih igrača u HNL-u, što je i Dalić prepoznao. Dogodilo se to što se dogodilo, sada treba smiriti "loptu". Trebamo više pričati o Nizozemcima, a ne o Livaji, kazao je Prosinečki.

Što se tiče nove sezone, Prosinečki prvi put u karijeri vodi jednu hrvatsku momčad:

- Već sada u momčadi imamo zanimljivih i interesantnih igrača, ali morat ćemo se pojačati. Siguran sam kako će igrači prepoznati Rudeš kao jednu ozbiljnu priču. Dobro sam upoznat s snagom HNL-a i igračima. Imao sam vremena pa sam pozorno pratio naš nogomet. Očekuje nas puno posla, rekao je Prosinečki.

- Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što je Prosinečki stigao u naš klub. Robija ne treba previše predstavljati. Svi znate kakav je bio igrač, no on je i vrhunski trener i gospodin, kazao je predsjednik Rudeša Josip Šimunić, nekadašnji suigrač Roberta Prosinečkog iz reprezentacije

Tablice omogućuje Sofascore