DAMBRAUSKAS Protiv Rijeke možemo igrati bolje nego protiv Dinama

Petak, 26. lipnja 2020. 09:18 Napisao/la  SC

Cilj je igrati kontinuirano dobro, a ne samo s vremena na vrijeme, kaže trener Gorice uoči večerašnje (18.55) utakmice protiv Rijeke na Rujevici

Valdas Dambrauskas
Valdas Dambrauskas Foto: www.hnkgorica.hr

Rijeka i Gorica večeras (18.55) na Rujevici igraju utakmicu 31. kola.

Igrači su se za međusobnu utakmicu pripremali u različitom raspoloženju: Rijeka je u zadnjem kolu doživjela prvi poraz u nastavku sezone (Slaven Belupo, 0:1), Gorica je odigrala jako dobru utakmicu bez pogodaka protiv Dinama:

- Normalno smo se pripremali za utakmicu, svi su spremni, jedino Čabraja neće smjeti igrati zbog kartona. Rekao sam da smo nakon utakmice protiv Dinama bili malo razočarani, jer smo osjetili da smo blizu pobjede, ali nismo imali svoj dan u završnici. Pokušavamo stalno popravljati igru, vjerujem da protiv Rijeke možemo igrati čak i bolje nego protiv Dinama, kaže trener Gorice Valdas Dambrauskas.

Gorica oscilira u nastupima nakon stanke:

- Cilj je igrati kontinuirano dobro, a ne samo s vremena na vrijeme. Vjerujem da mojim igračima nije jednostavno jer pokušavamo puno toga promijeniti, igrati drugačiji nogomet. U nekim dijelovima nekih utakmica vidjeli smo zaista dobre izvedbe, ali ne možemo istrčati i pokazati jedno dobro poluvrijeme, nogomet se igra svih 90 minuta. Možeš igrati vrlo dobro 89. minuta, zaspati na jednu minutu i katkada je to protivniku dovoljno za pobjedu. No, vjerujem u to što radimo, u svakoj utakmici napredujemo u nekoj fazi. Protiv Rijeke ćemo pokušati pokazati najbolje lice Gorice koje smo vidjeli protiv Dinama, zaključuje Dambrauskas.

Tablice omogućuje Sofascore