Prva HNL Varaždin nastavio senzacionalnu seriju rezultata, Osijek doživio poraz

Subota, 18. srpnja 2020. 20:55 Napisao/la  SC

Drožđek  u 39. minuti udarcem s tridesetak metara postigao je jedan od najljepših pogodaka ove sezone u HNL-u

Samir Toplak
Samir Toplak

Varaždin je pobijedio Osijek, momčad Samira Toplaka nastavila je seriju senzacionalnih rezultata u nastavku sezone poslije prekida zbog koronavirusa.

Momčad koja se grčevito borila za ostanak do stanke, u nastavku sezone ostvarila je rezultate kojima bi se borila za vrh ljestvice.

Varaždin je pobijedio atraktivnim pogotkom, Drožđek je u 39. minuti udarcem s tridesetak metara postigao je jedan od najljepših pogodaka ove sezone.

Jasno da je Osijek pkušavao postići pogodak kroz pritisak, stvorila je osječka momčad nekoliko prilika, ali je Ivan Nevistić još jednom dokazao da Rijeka ne mora brinuti za budućnost što se tiče vratara.

Obranio je Nevistić nekoliko teških udaraca, možda je najteže bilo obraniti Marićev udarac koji je Nevistić obranio nogom!

Osijek je porazom prepustio Lokomotivi priliku da u zadnjem kolu u Gradski vrt stigne s bodovnom prednošću, Lokomotiva u nedjelju igra protivg Gorice.

Ako Lokomotiva ne pobjedi Goricu, Rijeka će prije utakmice protiv Hajduka još uvijek imati šanse osvojiti drugo mjesto.

VARAŽDIN: Nevistić, Tkalčić (65 Novoselac), Senić, Rodin, Mamić (72 Posavec), Stolnik, Đurasek, Kolarić, Petković, Obregon (82 Benko), Drožđek (82 Glavica)

OSIJEK: Ivušić, Igor Silva, Majstorović, Škorić, Talys, Ndockyt, Žaper, Pilj (77 Beljo), Bočkaj (86 Lončar), Marić, Mance (67 Lopa)

Utakmica 35. kola: Varaždin - Osijek 1:0 (Drožđek 39)

Tablice omogućuje Sofascore