Prva HNL: Uvjerljiva pobjeda Gorice, Hrvatski dragovoljac potonuo s desetoricom

Nedjelja, 06. ožujka 2022. 16:54 Napisao/la  SC
Prva HNL: Uvjerljiva pobjeda Gorice, Hrvatski dragovoljac potonuo s desetoricom
Foto: Screenshot

Nogometaši Gorice pobijedili su Hrvatski dragovoljac 4:0 u utakmici 26. kola Prve HNL, Samir Toplak debitirao je pobjedom na klupi Gorice.

Momčad trenera Dragana Tadića nije dobro otvorila utakmicu, već u devetoj minuti Kukoč je skrivo najstrožu kaznu, ali je Šubarić bio u tom dvoboju uspješniji od Kalika.

U 22. minuti Kukoč je još jednom bio na krivom mjestu u krivo vrijeme, ali je ovoga puta Atiemwen bio uspješniji od gostujućeg vratara, koji se također upisao među tragičare Hrvatskog dragovoljca u prvom dijelu.

Naime, u 45. minuti gostujuća obrana neusklađeno je reagirala, Šubarić je istrčao na jednu dugačku loptu, prekršajem izvan kaznenog prostora zaustavio Atiemwena, a sudac Bebek mu je bez razmišljanja pokazao crveni karton.

S igračem manje u polju i s rezultatskim minusom momčad Hrvatskog dragovoljca u drugom dijelu se u potpunosti raspala, pa je Samir Toplak na klupi domaće momčadi debitirao uvjerljivom pobjedom.

GORICA: Kotarski, Muhammed, Jovičić, Krizmanić (25 Golubickas), Keita, Pršir (46 Delfi), Babec, Mitrović (65 Dvorneković), Kalik, Atiemwen (82 Stojanovski), Caio (65 Fruk).

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Majstorović, Smolčić, Galešić, Vulikić, Braut, Bistrić (65 Perić), Hodža, Kukoč (45+2 Marić), Čirjak (46 Bašić), Frigan (82 Cvetković).

Gorica – Hrvatski dragovoljac 4:0

Strijelci: 1:0 Atiemwen (22-11 m), 2:0 Muhammed (47), 3:0 Da Cruz (52), 4:0 Kalik (59)

Tablice omogućuje Sofascore