Prva HNL: Šibenik pobijedio Hajduk, Jens Gustafsson pred otkazom

Nedjelja, 17. listopada 2021. 19:22 Napisao/la  SC
Jens Gustafsson
Jens Gustafsson

Nogometaši Šibenika pobijedili su Hajduk na Šubićevcu nakon 12 godina, Hajduk je doživio treći poraz ove sezone i zaostao za trima vodećim klubovima.

U prvom dijelu Šibenik je djelovao bolje i konkretnije, Mina je u 25. minuti loptu od grede zakucao u mrežu gostiju - 1:0.

U drugom dijelu Hajduk je očekivano dominirao, promašili su gostujući igrači nekoliko izrazitih prilika, prednjačio je Ljubičić (67, 73, 77).

U 77. minuti Simić je glavom loptu poslao u stativu, odbijenu loptu s 4 metra Ljubičić je pokušao poslati u mrežu, vratar Rogić obranio je "zicer".

Veliku priliku Šibenčani su propustili u 52. minuti, Marin Jakoliš u kontri je sam dotrčao do Kalinića, koji je nogom uspio skrenuti loptu.

Promašaji Hajduka kažnjeni su u 84. minuti, Katić je prekršajem zaustavio Bedoyu, Ćurić je iz kaznenog udarca potvrdio pobjedu - 2:1.

Jens Gustafsson nakon poraza u Šibeniku na korak je od izlaznih vratiju na Poljudu.

ŠIBENIK: Rogić, A. Jakoliš, Batarelo, Perić, Čurić, Rak, Bačelić-Grgić (65 Attys), Mina, Marin (79 Bedoya), M. Jakoliš (90 Cvetković), Delić (79 Kvesić)

HAJDUK: Kalinić, Lovrencsics, Simić, Katić, Čolina (46 Kačaniklić), Fossati, Sahiti (81 Dolček), Melnjak, Krovinović (20 Atanasov), Biuk (74 Brkljača), Diamantakos (46 Ljubičić)

Utakmica 12. kola: Šibenik - Hajduk 2:0 (Mina 25, Ćurić 84-11m)

Tablice omogućuje Sofascore