Prva HNL: Osječani startali pobjedom u Kranjčevićevoj, Mierez dvostruki strijelac

Petak, 22. siječnja 2021. 17:38 Napisao/la  SC

Momčad Nenada Bjelice sve je riješila u prvih 45 minuta dvama golovima Ramona Miereza, do velike prednosti došli su bez da su praktički zapucali na domaći gol

Ramon Mierez
Ramon Mierez

U utakmici 17. kola Prve HNL nogometaši Osijeka svladali su u Kranjčevićevoj Lokomotivu 3:0.

Momčad Nenada Bjelice sve je riješila u prvih 45 minuta dvama golovima Ramona Miereza, do velike prednosti došli su bez da su praktički zapucali na domaći gol.

Osječani su poveli u 18. minuti, vratar Santini je loše procijenio jednu loptu koja ga je preletila, pala na glavu usamljenom Mierezu kojemu nije bio problem iz neposredne blizine zatresti mrežu.

U 35. minuti Mierez je i drugi put bio strijelac.

Ovoga puta iz najstrože kazne, koju je skrivio Čokaj.

Početkom nastavka zbog drugog žutog kartona isključen je Papadopoulos pa su Osječani ostali s igračem više u polju i posao im je bio bitno olakšan.

U 59. minuti tu su prednost materijalizirali novim pogotkom, Bočkaj je tukao, pogodio vratnicu, a odbijanac je u mrežu pospremio usamljeni Bohar.

Utakmica Lokomotive i Osijeka imala je i dva debitanta, na domaćoj klupi svoj debi neće baš po dobrom pamtiti Jerko Leko, za razliku od bivšeg nogometaša Rijeke Mate Miloša, koji je za Osijek debitirao pobjedom.

LOKOMOTIVA: Santini, Cipetić, Lešković, Papadopoulos, Marković, Marić (62 Čeliković), Čokaj, Aliyu, Chaija (74 Tahiraj), Pivarić, Šimić (62 Djira).

OSIJEK: Ivušić, Miloš, Škorić (67 Caro), Lončar, Jurčević, Jugović (82 Kleinheisler), Žaper, Pilj (72 Brlek), Bočkaj (72 Erceg), Mierez, Bohar (82 Mekić).

Lokomotiva – Osijek 0:4 (Mierez 18, 35-11 m, Bohar 59).

Tablice omogućuje Sofascore