OSIJEK - RIJEKA Simon Rožman: Imamo svoju viziju do kraja sezone

Utorak, 30. lipnja 2020. 13:40 Napisao/la  SC

Siguran sam da naša momčad nije rekla zadnju riječ u ovom prvenstvu, kaže trener Rijeke pred utakmicu protiv Osijeka u srijedu

Simon Rožman
Simon Rožman Foto: screenshot

Rijeka u srijedu (21.05) u Gradskom vrtu igra protiv Osijeka:

- Siguran sam da naša momčad nije rekla zadnju riječ u ovom prvenstvu. Znamo gdje idemo, maksimalno poštujemo Osijek koji godinama nije izgubio utakmicu kod kuće. U rezultatskom smislu situacija nije idealna. Pozitivna je stvar što se tiče prilika koje stvaramo, nedostaje mirnoća u realizaciji, nedostaje više suradnje u fazi obrane. Imamo peh da nas protivnici kazne za svaku glupost koju napravimo i onda gubimo bodove. Vidjeli smo što je dobro u zadnjim utakmicama i za to se moramo uhvatiti. Forma Osijeka je u uzlaznoj putanji, imaju jaku zadnju liniju sa Škorićem i Majstorovićem, Bočkaj je u izvrsnoj formi, Marić je najbolji strijelac lige... Imamo svoj fokus, imamo svoju viziju do kraja sezone na kraju koje nas čeka finale Kupa. Prema mojem mišljenju samo nam rezultati nedostaju, kaže trener Rijeke Simon Rožman.

Igraju dvije momčadi podjednakih kvaliteta:

- Treneri uvijek razmišljaju o detaljima, ne očekujem iznenađenje jer se u igri Osijeka vide mehanizmi. Utakmica će biti jako zahtjevna u psihološkom smislu, tako smo se i pripremali. Sve ono dobro u igri moramo zadržati, greške moramo ispraviti. Ponavljam da ova momčad nije rekla zadnju riječ ove sezone. Na kraju se uvijek gleda ljestvica iako ja gledam širu sliku. Motiva mora biti, želimo gladne igrače koji će se boriti, mislim da smo to pokazali u svim utakmica, treba nam malo sreće u atipičnim situacijama. Ako budemo išli tim putem, siguran sam možemo osvojiti bod ili sva tri boda, zakljujuče Rožman.

Što se tiče sastava, Štefulj i Capan su ozlijeđeni, Lončar neće igrati zbog kartona.

Tablice omogućuje Sofascore