Osijek najavio tužbu protiv Petra Bočkaja, prošle godine zaradio 200.000 eura

Nedjelja, 03. ožujka 2019. 18:20 Napisao/la  SC

Bočkaj je i dalje formalno ugovorom naš igrač, ali više neće biti fizički prisutan u klubu. Mi ćemo pravnim putem ići po nadoknadu štete, kaže predsjednik Osijeka Ivan Meštrović

Petar Bočkaj
Petar Bočkaj Foto: Lario Tus

 

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović nema milosti prema Petru Bočkaju, koji se u pijanom stanju automobilom zaletio u benzinsku postaju, ozlijedio djelatnicu i pobjegao s mjesta nesreće:

- Bočkaj je svojim ponašanjem bacio ljagu na ime i ugled kluba. Mi nismo kolektivna, odgojna, ali ni ustanova za liječenje ovisnosti i ovdje nema mjesta empatiji. On je prošle godine plaćen milijun i pol kuna, što je peterostruka plaća hrvatskog premijera i ovakvo ponašanje zaslužuje samo osudu, istaknuo je Meštrović u razgovoru za Sportske novosti.

Ozlijeđena djelatnica radi u tvrtki koja je klupski sponzor:

- Implikacije su zbog toga još i veće. Kako će se vodstvo te kompanije osjećati kada im ja dođem i zatražim pomoć za NK Osijek. Bočkaj je i dalje formalno ugovorom naš igrač, ali više neće biti fizički prisutan u klubu. Mi ćemo pravnim putem ići po nadoknadu štete koju nam je nanio da barem djelomično vratimo ono što smo u njega uložili. U ovom slučaju isprika ne prolazi, zaključio je Meštrović.