DINAMO - OSIJEK Nenad Bjelica: Vjerujemo da susret protiv Dinama može biti prekretnica sezone, osobno stalno osjećam odgovornost

Subota, 20. kolovoza 2022. 15:50 Napisao/la  SC

Podrška koju nam je pružio predsjednik kluba najvažnija je zbog igrača, kaže trener Osijeka

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nenad Bjelica sjedi na klupi Osijeka, jer su tako odlučili vlasnici kluba zbog razloga koji nema izravne veze ni s jednim sportom.

Bjelica večeras vodi momčad Osijeka protiv Dinama u Maksimiru:

- Vjerujemo da susret protiv Dinama može biti prekretnica sezone. Čestitke Zagrepčanima i njihovu treneru Anti Čačiću za uspješne nastupe u Europi, a upravo zbog toga nije nam lako procijeniti u kakvom će sastavu istrčati protiv nas. Stoga, priprema za utakmicu nije bila lagana, a, osim toga, Dinamo ima veliku širinu u igračkom kadru, pa tko god zaigra, svjesni smo koliko nas težak posao očekuje. Tek treba vidjeti kakav će Dinamo biti tijekom tog susreta, ali za mene je važnija naša prezentacija. Protiv Varaždina pokazali smo neke dobre stvari, bilo je i loših, a te smo pokušavali ispraviti tijekom ovog tjedna. Uglavnom, mislim kako u dobrom raspoloženju odlazimo na derbi bez obzira na sve što nam se događalo posljednjih tjedana, kazao je Bjelica.

Svjestan je Bjelica da bi postao bivši trener Osijeka da predsjednik Ferenc Sakalj nije donio odluku zbog koje pati momčad Osijeka:

- Osobno stalno osjećam odgovornost jer ovo je moj klub, čiji sam prije svega navijač, a onda sportski direktor i trener. Podrška koju nam je pružio predsjednik kluba najvažnija je zbog igrača. Čitali su oni i pratili sve što se događalo u posljednje vrijeme, što im je sigurno remetilo koncentraciju. Atmosfera je prošlog tjedna na treninzima bila dobra, a odgovornost uvijek svi mi nosimo sa sobom, smatra Bjelica.

Tablice omogućuje Sofascore