NENAD BJELICA

Citirao američkog predsjednika

Ponedjeljak, 14. ožujka 2022. 12:08 Napisao/la  SC

Trener Osijeka odgovorio kritičarima

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 Osijek je ispao iz Kupa nakon poraza od Rijeke, nakon toga ostao je bez dva boda nakon neodlučenog rezultata protiv Gorice u Gradskom vrtu.

Kako se neizvjesno prvenstvo primiče kraju nervoza sve više raste, nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica izjavio je da nije zadovoljan suđenjem na koje Osijek ne može utjecati, aludirajući da ima klubova koji mogu utjecati na suđenje.

Kritike Bjeličina rada su sve glasnije, trener Osijeka nakon utakmice protiv Gorice na svom facebook profilu objavio je sljedeći tekst.

- Oni koji kritiziraju nisu bitni. Nije bitan čovjek koji ukazuje na to kako se onaj tko se bori spotakao ili gdje je onaj koji stvara mogao napraviti bolje. Zasluge pripadaju čovjeku koji je zapravo u areni, čije je lice umrljano prašinom i znojem i krvlju. Onome tko odvažno pokušava, koji griješi i iznova i iznova ne uspijeva; jer ništa nije postignuto bez pogrešaka i bez nedostataka. Onome tko se s velikim entuzijazmom i s velikom posvećenošću daje za vrijednu stvar. Onome tko na kraju doživi trijumf velikih dostignuća ili tko doživi neuspjeh u pokušajima da ostvari velike stvari. Njegovo mjesto nikad neće biti uz one bojažljive duše koje ne znaju ni za pobjedu ni za poraz, citirao je Bjelica američkog predsjednika Theodorea Roosevelta.

Tablice omogućuje Sofascore