Prva HNL: Mihret Topčagić u 93. minuti donio bod Osijeku, Ivan Nevistić obranio zicer

Nedjelja, 12. rujna 2021. 21:05 Napisao/la  SC

S obzirom kako je Osijek igrao u Kranjčevićevoj,  daleko je momčad Nenada Bjelice od forme iz prošle sezone

Ivan Nevistić
Ivan Nevistić

U 93. minuti Topčagić je primio loptu u gužvi između domaćih braniča na rubu kaznenog prostora, napadač Osijeka ostao je u otvorenoj poziciji za udarac i pogodio za izjednačenje - 1:1.

Pogotkom u sudačkoj nadoknadi Osijek je u Kranjčevićevoj izbjegnuo treći uzastopni poraz.

Osječani su od 75. minute igrali bez isključenog Fiolića, pa se osvojeni bod  može smatrati uspjehom.

S obzirom kako je Osijek igrao u Kranjčevićevoj, unatoč premoći u posjedu lopte i nešto većoj inicijativi daleko je momčad Nenada Bjelice od forme iz prošle sezone.

Nemaju Osječani za čime žaliti osim za velikom prilikom nakon ničim izazvane pogreške domaćega stopera.

U 38. minuti Mersinaj je pogrešno pokušao vratiti loptu Nevistiću, Mierez je osjetio pogrešku, primio loptu i krenuo prema vrataru Lokomotive, Nevistić je u situaciji jedan na jedan brzom reakcijom obranio zicer.

U 70. minuti Dabro je atraktivnim škaricama loptu poslao u desni Ivušićev kut za vodstvo, pet minuta kasnije Lokomotiva je stekla prednost igrača više, ali nije uspjela sačuvati pobjedu.

LOKOMOTIVA: Nevistić, Cipetić, Soldo, De Haas (13 Mersinaj), Miličević, Marić, Cokaj, Aliyu (46 Kulenović), Kačavenda, Pivarić, Dabro

OSIJEK: Ivušić, Jurčević (83 Bočkaj), Lončar, Škorić, Nejašmić, Fiolić, Bohar (73 Topčagić), Bartolec (83 Miloš), Jugović, Gržan (65 Hiroš), Mierez (83 Daku)

Utakmica 8. kola: Lokomotiva - Osijek 1:1 (Dabro 70/Topčagić 90+3)

Tablice omogućuje Sofascore