Marijo Tot: Da ste me prije par kola pitali tko je favorit bez dvojbe izjavio bih da je to Rijeka

Petak, 17. ožujka 2017. 19:10 Napisao/la  SC

Danas više nisam siguran u to. Dinamo se diže dok Riječani ne briljiraju pa će biti neizvjesno do kraja, smatra trener Istre 1961


Nogometaši Dinama u nedjelju gostuju u Puli, na klupi Istre 1961 sjedi Marijo Tot  koji je radio u Dinamu:

- Ma kakav popust, ima isključivo dodatnog motiva da im se suprotstavimo što konkretnije i zagorčamo život. Normalno da porivi nisu osvetnički, nema razloga za to, ali je poznato da najveći protivnici iniciraju i najveću inspiraciju. Mi nemamo što  izgubiti, a oni moraju dobiti. Dinamo je u ovom susretu apsolutni favorit, a mi ćemo pokušati odigrati dobro i sigurno se nećemo predati bez borbe. Našim igračima bit će to dobar ulog u budućnost, velika utakmica pred, nadam se, ispunjenim tribinama. Vjerujem da smo dobrom igrom i pobjedom u Vinkovcima dodatno zainteresirali naše navijače, kaže Tot.

Inače, Tot je svojedobno bio u stručnom stožeru trenera Rijeke Roberta Rubčića, koji je danas šef nogometne škole Istre 1961.

Bivši trener Dinama i Rijeke iz pulske perspektive ovako vidi rasplet borbe  za titulu prvaka:

- Da ste me prije par kola pitali tko je favorit za osvajanje naslova prvaka, tada bih bez dvojbe izjavio da je to Rijeka, ali danas više nisam siguran u to. Dinamo se diže dok Riječani ne briljiraju pa će biti neizvjesno do kraja, smatra Tot.

Standings provided by Sofascore