KYLIAN MBAPPE SVE RIJEŠIO

Večerao s Macronom i katarskim emirom

Srijeda, 28. veljače 2024. 12:46 Napisao/la  SC

Mbappe prošle godine poslušao Macrona

Večerao s Macronom i katarskim emirom

Kylian Mbappe odradio je zadnju obvezu prije odlaska iz Pariza!

Mbappe je pozvan na večeru s predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom i katarskim emirom Tamimom bin Hamad Al-Thanijom (pogledajte  OVDJE), u naravi stvarnim vlasnikom PSG-a kojim upravlja Nasser Al-Khelaifi.

Kao što je poznato, Mbappe je prošle sezone praktično odlučio otići u Real Madrid, predomislio se nakon pritiska predsjednika Macrona, koji je inistirao da Mbappe ne odlazi iz Pariza u predolimpijskoj godini.

Mbappe je prošle godine poslušao Macrona i iznevjerio Florentina Pereza, koji je ove sezone promijenio taktiku pregovaranja.

Mbappe je u siječnju dobio praktično ultimatum iz Madrida, dobio je rok do kraja veljače odlučiti hoće li prihvatiti ponudu Real Madrida!

Nakon što je Mbappe rekao Nasseru Al-Khelaifiju da odlazi, preostalo je isto jasno i glasno reći Macronu.

Prema francuskim medijima, Macron i Al-Thani stoički su prihvatili odluku da Mbappe odlazi iz PSG-a.

Nakon nedavne utakmice između PSG-a i Rennesa (1:1), Mbappea je prvi put javno u medjima naslutio da odlazi, kada je rekao da se momčad mora polako navikavati na igru bez njega.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.