MIŠO KRSTIČEVIĆ PORUČUJE

Nije mi drago da se Ćiro sada vratio na klupu Zagreba

Srijeda, 07. studenog 2012. 17:39 Napisao/la  Ivan Jelić

Većinu igrača poznajem iz vremena kada smo Igor Štimac i ja vodili Zagreb, kaže Krstičević

U petak Hajduk gostuje u Kranjčevićevoj gdje ga čeka dvoboj sa Zagrebom na čijoj će klupi sjediti Miroslav Ćiro Blažević:

 

- Drago mi je da će Ćiro vratio u hrvatski nogomet, vjerujem da će njegov povratak dati novu dimenziju. Nije mi drago da se Ćiro vratio na klupu Zagreba baš kada gostujemo u Kranjčevićevoj. U svom stilu najavljuje pobjedu, a mi želimo nastaviti seriju uspješnih igara. Iskoristio bih priliku da pohvalim rad Luke Bonačića, koji je u kratkom vremenu vratio Zagreb u život. Većinu igrača poznajem iz vremena kada smo Igor Štimac i ja vodili Zagreb, kaže Krstičević.

 

 

 

 

U četvrtfinalu Kupa Hajduka čekaju dvije utakmice s drugoligašem Zelinom:

 

- Priželjkivali smo dubrovačkog GOŠK-a jer bi to bila prava feštu gradu podno Srđa, gdje Hajduk ima puno svojih navijača. O Zelini u ovom trenutku ne znamo ništa, ali sigurno je da je nećemo podcijeniti. Uostalom, u prošlom kolu su na gostovanju u Solinu odigrali 3:3 s istoimenim domaćinom koji je na čelu tablice. U Kupu je uvijek bila iznenađenja, znali su od drugoligaša ispadati Bayern, Manchester United… Nećemo Zelini dozvoliti mogućnost da nas iznenadi. Dobro je što prvi susret igramo u gostima, mislim da imamo velike šanse da u Kupu odemo do kraja, govori Krstičević.

Standings provided by Sofascore