Indrit Tuci službeno prodan, Lokomotiva zaradila milijun eura

Petak, 29. prosinca 2023. 17:34 Napisao/la  SC
Indrit Tuci
Indrit Tuci

NK Lokomotiva objavio je sljedeću vijest:

Lokomotiva je danas ostvarila transfer nogometaša Indrita Tucija u češki Sparta Prag za transfernu odštetu od milijun eura te postotak od idućeg transfera.

- Želim zahvaliti svima u Lokomotivi, svim suigračima i trenerima sa kojima sam radio. Lokomotiva mi je puno toga dala, prije svega priliku da upoznam i zavolim Zagreb i Hrvatsku, gdje sam stekao puno prijatelja. Zahvalan sam na prilici da krenem u nove izazove, u Sparta Prag. Veselim se slijedećem periodu moje karijere. Nastavit ću pratiti Lokomotivu i vjerujem da će dečki nastaviti s dobrim rezultatima, izjavio je Tuci.

Našem Indritu ovom prilikom želimo zahvaliti na svemu što je dao NK Lokomotivi u proteklih nepunih 5 godina. Nedavno smo uoči utakmice protiv HNK Rijeke (3. studenog 2023.) obilježili Indritovu jubilarnu 100. utakmicu, a do kraja polusezone se brojka njegovih nastupa u službenim utakmicama u dresu Lokomotive zaustavila na 105, uz 21 pogodak te 11 asistencija, stoji u objavi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.