HUNS: Nadamo da će HNK Rijeka postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji

Četvrtak, 24. studenog 2022. 11:52 Napisao/la  SC

Igrači Rijeke dotaknuli su dno u svojim karijerama porazima od BSK-a u kupu i Dinama (2:6) na Rujevici

HUNS: Nadamo da će HNK Rijeka postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji

Hrvatska udruga Nogometni sindikat objavila je na svojoj stranici sljedeće priopćenje:

– Zbog sve većeg broj poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba. HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a, stoji u priopćenju.

Na kraju jedne od najslabijih polusezona otkada je HNL-a igrači Rijeke dotaknuli su dno u svojim karijerama porazima od BSK-a u kupu i Dinama (2:6) na Rujevici.

Treba li ih zbog toga kazniti?

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.