Prva HNL: Hajduk pobijedio Lokomotivu i pojačao pritisak na Rijeku

Subota, 03. travnja 2021. 14:51 Napisao/la  SC

Livaja primio loptu na glavu na ulasku u kazneni prostor slijeva i onda iz okreta lijevom nogom poslao loptu u suprotni kut tehničkim potezom za duboki naklon

Prva HNL: Hajduk pobijedio Lokomotivu i pojačao pritisak na Rijeku
Foto: www.hnkhajduk

Hajduk ide na Livajin pogon!

U 27. kolu Hajduk je u Kranjčevićevoj pobijedio (2:0) Lokomotivu i pojačao pritisak na Rijeku tijekom borbe za četvrtu poziciju, splitska momčad do pobjede je stigla pojaviše zahvaljujući Marku Livaji.

U 15. minuti Livaja je dokazao visoku klasu!

Primio je loptu na glavu na ulasku u kazneni prostor slijeva i onda iz okreta lijevom nogom poslao loptu u suprotni kut tehničkim potezom za duboki naklon - 0:1.

U 48. minuti Livaja je sam sebi stvorio slobodni prostor za precizni ubačaj zdesna, Umut je u ravni druge vratnice glavom loptu skrenuo u mrežu - 0:2.

U utakmici bez puno uzbuđenja, Hajduk je rutinski osvojio bodove.

Lokomotiva tijekom cijele utakmice nije ozbiljno ugrozila vratara Kalinića, momčad Hajduka odradila je glavninu posla bez pogreške, Lokomotiva nije uputila ni jedan udarac u okvri vratiju.

Neće se ni Hajdukova igra imati dugo pamtiti, obadva udarca u okvir vratiju završila su u mreži.

Nekoliko obećavajućih akccija u kojima nije sudjelovao Livaja nije imao tko realizirati.

LOKOMOTIVA: Hendija, Cipetić, Papadopoulos, Salihu, Čeliković (46 Musa), Petrak, Marić, Kim (64 Kacavenda), Kallaku (46 Chaija), Marin, Hadžić (64 Bonansea)

HAJDUK: Kalinić, Dimitrov, Simić, Mujakić, Todorović, Jurić, Fossati, Čolina, Kačaniklić (78 Teklić), Livaja, Umut (67 Ljubičić)

Utakmica 27. kola: Lokomotiva - Hajduk 0:2 (Livaja 15, Umut 48)

Tablice omogućuje Sofascore