Prva HNL: Hajduk pobijedio Hrvatski dragovoljac pogotkom u 95. minuti

Petak, 20. kolovoza 2021. 22:03 Napisao/la  SC

Minuta sudačke nadoknade dijelila je momčad Hrvatskog dragovoljca od prvoga boda ove sezone

Prva HNL: Hajduk pobijedio Hrvatski dragovoljac pogotkom u 95. minuti

U 95. minuti Kristian Dimitrov nadvisio je domaću obranu, Stefan Simić pratio je let lopte koju je iz blizine uz vratnicu ugurao nogom u mrežu - 0:1.

Hajduk je u sudačkoj nadoknadi uspio postići pogotak protiv Hrvatskog dragovoljca u Kranjčevićevoj čime je nastavio niz pozitivnih rezultata prije utakmice protiv Rijeke na Poljudu.

Minuta sudačke nadoknade dijelila je momčad Hrvatskog dragovoljca od prvoga boda ove sezone, Hajduk je promašivao, a vratar Šubarić branio sve što je išlo prema vratima.

Šubarić je triput vrhunski reagirao: u 17. minuti obranio je Sahitijev zicer, u 68. minuti obranio je Mlakarov udarac, a u 73. minuti obranio je Livajin udarac.

Livaja je u 26. minuti pogodio okvir vratiju, dvaput (56, 74) nije pogodio okvir vratiju iz povoljnih situacija.

U prvom dijelu Ljubičić (6) je propustio realizirati prvu veliku priliku za Hajduk.

Neporedno prije pogotka, Lovrencsics je iz voleja zatresao gredu u utakmici tijekom koje je Hajduk ostvario 74% posjeda lopte i omjer od 7/2 u udarcima u okvir vratiju.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić, Lukić (83 Ćosić), Vulikić, Bagadur, Valentić, Mioč, M. Bašić, Viduka (78 Babin), Majstorović, Turčin, Štrkalj

HAJDUK: Posavec, Lovrencsics, Simić, Elez, Dolček (86 Čolina), Krovinović, Atanasov (46 Vuković), Sahiti, Livaja (90+8 Čubelić), Biuk (46 Mlakar), Ljubičić (89 Dimitrov)

Utakmica 6. kola: Hrvatski dragovoljac - Hajduk 0:1 (Simić 90+5)

Tablice omogućuje Sofascore