Prva HNL: Hajduk ne može pobijediti čim Livaja igra slabije, a suci sude loše, ali pošteno!

Subota, 12. studenog 2022. 19:59 Napisao/la  SC

Sudac se izgubio, tendenciozno suđenje podsjetilo je na Jugoslaviju, kazao je Mislav Karlogan, trener Hajduka

Prva HNL: Hajduk ne može pobijediti čim Livaja igra slabije, a suci sude loše, ali pošteno!

Slaven Belupo i Hajduka podijelili su bodove u prvoj utakmici nakon dužega razdoblja koju je Marko Livaja odigrao nešto slabije i koju je obilježilo možda ne najbolje, ali svakako pošteno suđenje!

Poznato je da bez ta dva faktora Hajduk ove sezone ne bi bio u gornjem dijelu ljestvice.

Utakmica se igrala dvadesetak minuta duže nego što je trebalo zbog prekida u prvom poluvremenu, kada su pripadnici Torcide počeli gađati pomoćnog suca.

Nakon utakmice Hajduk se obavezno mora žaliti na loše suđenje!

U prvom dijeku Hajduk je rutinski stekao dva pogotka prednosti, bolje su igrali gosti do odmora.

Krovninović je postigao pogodak udarcem izvana, Pukštas je iz blizine glavom loptu skrenuo u mrežu.

U drugom dijelu, druga priča!

Sleven Belupo počeo je igrati odlučnije i konkretnije, dvama pogocima dostgnuli su prednost, Kvržić je idealno asitirao Hoxhi za pogodak.

U 79. minuti sudac je isključio Sahitija, koji je dobio drugi žuti karton zbog igranja rukom što napadač Hajduka nije baš najbolje podnio.

Inače, utakmica je bila dosta nervozna.

Na kraju je sudac dosudio kazneni udarac za Hajduk, koji je domaćinu poništen nakon intervencije VAR-a što se Hajduku ove sezone ne može dogoditi ni u ludilu.

- Nevjerojatna utakmica, bilo je nervoze, sucu nije bilo lako suditi. U prvom dijelu ne mogu biti zadovoljan, u drugom dijelu igrači su dobro reagirali, igrali smo onako kako bih ja inače volio. Hajduku čestitam na prvom, mojoj momčadi na drugom dijelu, kazao je trener Slaven Belupo Zoran Zekić.

 - Čudna utakmica, maksimalno smo kontrolirali utakmicu u prvom dijelu, dogovorilii smo se da ćemo stisnuti u drugom dijelu, što nismo uspjeli. Sudac se izgubio, tendenciozno suđenje podsjetilo je na Jugoslaviju, kazao je Mislav Karlogan, trener Hajduka.

SLAVEN BELUPO: Čović, Zirdum, Christopoulos (46 Crnac), Božić, Bosec (90+1 Žuljević), Mioč (46 Mioč), Jambor (71 Kocijan), Soldo, Mudražija, Hoxha, Branšteter (46 Krstanović)

HAJDUK: Sentić, Mikanović, Awaziem, Simić (86 Prpić), Melnjak, Grgić (86 Biuk), Pukštas (62 Fossati), Krovinović, Sahiti, Čolina (46 Mlakar), Livaja

Utakmica 17. kola: Slaven Belupo - Hajduk 2:2 (Hoxha 49, Krstanović 58-11m/Krovinović 12, Pukštas 28)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.