Goran Tomić: Stanka nam je jako dobro došla da se svi skupa resetiramo

Petak, 01. travnja 2022. 13:09 Napisao/la  SC

Rijeka je ove sezone pobijedila u trima utakmicama, zadnja utakmica u Puli ostala upamćena po rijetko viđenoj golijadi (6:3)

Goran Tomić
Goran Tomić

 Nakon stanke Rijeka utakmicom protiv Istre 1961 u Puli u subotu počinje zadnji ciklus natjecanja u HNL-u.

Prije stanke Rijeka je doživjela dva uzastopna poraza i kompromitirala svoju poziciu u borbi za naslov prvaka:

- Stanka nam je jako dobro došla da se svi skupa resetiramo i da radimo na stvarima koje nisu bile dobre u zadnjim utakmicama. Igrači su dobro reagirali, osjećam dobru energiju, svi žele da se vratimo na onu razinu igre koju smo dosegnuli prije dva zadnja poraza, kazao je trener Rijeke Goran Tomić.

Regionalni derbiji uvijek imaju određeni naboj, Rijeka je ove sezone pobijedila u trima utakmicama, zadnja utakmica u Puli ostala je upamćena po rijetko viđenoj golijadi (6:3).

- Spektakl! Volio bih da se ponovi! Igramo zahtjevnu utakmicu, ali veseli me kako smo trenirati, u dobrom ozračju putujemo u Pulu. Istra 1961 je dobra momčad, osigurali su ostanak, igraju rastrećeno i lijepo, nezgodan su protivnik, zaključuje Tomić.

Uoči utakmice jasno je da će momčad Rijeke igrati pod većim opterećenjem budući da igrači više nemaju pravo na kikseve ako žele ostati u utrci za naslov prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore