IZMEĐU MILANA I RUDEŠA

Gavranović odgovorio Keku na pravi način

Ponedjeljak, 02. listopada 2017. 22:04 Napisao/la  SC

 Jeličić smatra da Dinamu treba drugačiji napadač

Mario Gavranović
Mario Gavranović Foto: Lario Tus



Mario Gavranović postigao je dva pogotka protiv Rudeša u utakmici (5:1), što je za napadača bila utješna nagrada nakon utakmice u Milanu.

Neočekivano, Gavranović nije igrao protiv Milana ni minute, umjesto njega igrao je debitant Jakov Puljić.   

- Naravno da mi je žao što nisam igrao. Kada za tako velike utakmice mukotrpno radite i trenirate godinu dana, onda vam mora biti žao kada završite na klupi. Nikome nije drago biti na klupi, pogotovo ne u takvim dvobojima. Ali, mislim da sam treneru odgovorio na najbolji način. Drago mi je kako sam igrao protiv Rudeša, ali još više jer smo osvojili ta tri boda, što je i bio naš cilj. Sada stiže reprezentativna stanka, čekamo da nam se oporave važni igrači. U ovom dijelu sezone imali smo puno utakmica, a svi su nam potrebni za nastavak sezone. Pred nama su još dva zahtjevna mjeseca, čeka nas još puno utakmica, rekao je Gavranović.

Gavranović igra zadnje utakmice i dresu Rijeke budući da će od siječnja nositi dres Dinama, što je javna tajna zbog koje se svi na Rujevici ponašaju sa zadrškom. Odnos Keka i Gavranovića uvijek je bio krajnje profesionalan:

- Ne, nije se ništa promijenilo. Ja profesionalno radim ono što se od mene traži, to sam uvijek radio, a tako će biti dok god budem branio boje Rijeke. Zapravo, takav ću biti do kraja karijere, kazao je Gavranović za goal.hr.

Zanimljivio je razmišljanje Joška Jeličića, komentator HTV-a smatra da Gavranović nije profil napadača koji treba Dinamu:

- Dinamu nedostaje  sidraš, konstitucijom jači napadač. Gavranović dobiva samo 30-ak posto duela, ali jako dobro ulazi između linija i dobar je kad ima prostora. Dinamo takvu igru ne preferira s obzirom na to da se većina momčadi brani protiv njega, kaže Jeličić.

Standings provided by Sofascore