Prva HNL: Dinamo lakoćom pobijedio Slaven Belupo u Koprivnici

Subota, 25. rujna 2021. 19:01 Napisao/la  SC

Damir Krznar igraou najjačem sastavu nakon što je većinu stožernih igrača poštedio napora u kup-utakmici protiv Orijenta 1919

Prva HNL: Dinamo  lakoćom pobijedio Slaven Belupo u Koprivnici

Dinamo se lakoćom obračunao sa Slavenom Belupom u Koprivnici, aktualni prvak pobjedom je privremeno preuzeo vodstvo na ljestvici.

Damir Krznar igrao je protiv Slavena Belupa u najjačem sastavu nakon što je većinu stožernih igrača poštedio napora u kup-utakmici protiv Orijenta 1919 na Krimeji.

Slaven Belupo nije pokazao ništa u odnosu na utakmicu protiv Rijeke  na Rujevici, da nije bilo Krstanovića (pogodio vratnicu i izglednu priliku) ne bi bio ni previše opasan.

Omjer udaraca u okvir vratiju (3/6) najbolje ilustrira kvalitetu igrača Dinama, koji održavaju visoki postotak iskoristivosti prilika.

Mislav Oršić postigao je najljepši pogodak, elegantno je u primanju prebacio loptu s noge na nogu prije preciznog udarca iz okreta.

SLAVEN BELUPO: Čović, Kocijan (60 Mlinarić), Van Bruggen, Zirdum, Bogojević, Caimacov (46 Brković), Marina (90+2 Bosec), Goda, Grgić, Glavčić (46 Zapata, od 82 Ganžulić), Krstanović

DINAMO: Livaković, Ristovski, Lauritsen, Theophile-Catherine, Franjić, Mišić, Ivanušec (61 Gojak), Baturina (72 Tolić), Petković (61 Ademi), Oršić (69 Čop), Jurić (61 Menalo)

Utakmica 10. kola: Slaven Belupo - Dinamo 1:4 (Grgić 80/Jurić 23, Oršić 43, Petković 50, Čop 76)

Tablice omogućuje Sofascore