Prva HNL: Dinamo pobijedio Lokomotivu, Damir Krznar sačuvao glavne igrače

Nedjelja, 11. travnja 2021. 21:10 Napisao/la  SC

Nije bilo potrebno forsirati protiv momčadi koja prema pojedinačnoj kvaliteti sigurno nije najslabija u ligi kao što pokazuje ljestvica

Prva HNL: Dinamo pobijedio Lokomotivu, Damir Krznar sačuvao glavne igrače

Nogometaši Dinama rutinski su pobijedili Lokomotivu, koja je ostala na dnu ljestvice.

Trener Damir Krznar priliku je dao igračima koji manje igraju ili uopće ne igraju u važnijim utakmicama, Dinamo ima takav roster da Krznar lako može dozirati nastupe igrača u Europi i HNL-u.

Glavne igrače sačuvao je za uzvratnu utakmicu protiv Villarreala bez posljedica u HNL-u.

U 30. minuti Gvardiol je u završici bio dovoljno uporan da bi postao strijelac, u 70. minuti Atiemwen je postao strijelac nakon što je Oršić precizno asistirao glavom.

Dinamo je mogao slaviti uvjerljivije, nije bilo potrebno forsirati protiv momčadi koja prema pojedinačnoj kvaliteti sigurno nije najslabija u ligi kao što pokazuje ljestvica.

LOKOMOTIVA: Hendija, Cipetić (77 Hadžić), Papadopoulos, Lešković, Marković (85 Musa), Cokaj, Marić, Maleš, Kallaku (46 Chajia), Marin (85 Stojković), Šimić (85 Kacavenda)

DINAMO: Livaković, Stojanović, Perić, Lauritsen, Gvardiol (58 Čabraja), Ademi (58 Oršić), Franjić (84 Mišić), Kastrati (69 Atiemwen), Ivanušec, Majer, Tolić (69 Jakić)

Utakmica 28. kola: Lokomotiva - Dinamo 0:2 (Gvardiol 30, Atiemwen 70)

Tablice omogućuje Sofascore